Lig fundet i bolig: Politiet nægter at tale om det lige nu

En død person er fundet i en bolig i Esbjerg, men politiet vil ikke fortælle, hvorfor det er mistænkeligt.

Politiet vil fredag morgen ikke kommentere på, hvorfor et specifikt dødsfald er mistænkeligt.

Her optagelser af liget, som bliver fjernet fra adressen

Det skriver Newsbreak.dk

Det fremgår af Syd- og Sønderjyllands Politis Twitter-profil, at politiet efterforsker et mistænkeligt dødsfald på Tinghøjs Allé i Esbjerg.

Newsbreak.dk har forsøgt at få yderligere kommentarer om fundet af den døde person, men vores opkald til politikredsen besvares ikke tidligt fredag morgen. Ekstra Bladet har haft held med at få en status fra vagtchef Nikolaj Hølmkjær, men er ikke blevet meget klogere.

– Der er ingen kommentarer. Sagen ligger hos den centrale efterforskning, og de møder klokken 08.00. Jeg ved, at vores pressefolk kommer med en briefing på et tidspunkt, siger vagtchefen til Ekstra Bladet.

Samme politikreds bekræftede over for Newsbreak.dk, at man var til stede i området, der blev afsøgt med hunde og adskillige patruljer. Videobilleder fra stedet viser desuden, at kriminalteknikere har været på den pågældende adresse.

Natten mellem torsdag og fredag er liget blevet flyttet fra stedet i en rustvogn. Et såkaldt mistænkeligt dødsfald er en betegnelse, politiet bruger, når der ikke umiddelbart kan fastslås en dødsårsag.