Politiet efterforsker mystisk blodplet fundet bag container

Hele eftermiddagen har Københavns Politi undersøgt en mystisk og endnu uforklarlig blodplet fundet bag en container ved Silvan i Valby.

Der skriver Newsbreak.dk

I forbindelse med noget oprydning gjorde nogle ansatte fra Silvan i Valby, ved Gammel Køge Landevej, et uhyggeligt fund. Bag en container lå en større mængde blod. Derfor blev Københavns Politi tilkaldt, fortæller den vagthavende hos politiet, Henrik Brix, til Newsbreak.dk mandag aften.

Anmeldelsen kom ved 12.30-tiden, og politiet har været massivt til stede ude foran byggemarkedet. Her har hunde ledt efter spor, og det samme har betjente. Alligevel er politiet ikke ret langt i muligheden for at konkludere noget som helst om, hvad der er sket.

Henrik Brix fortæller, at politiets tilstedeværelse er ophørt – det samme er afspærringen af et større areal – og der afventes nu en analyse af blodet, der skal fastslå, om det overhovedet er menneskeligt.

Mere end en rift
Nu arbejder politiet så på at finde hoved og hale i, hvor blodet stammer fra, hvordan det er havnet bag en container ved Silvan, og hvor længe det har ligget der. For det kan have ligget der noget tid.

– Som det er, det vi har fundet, er det ikke en mængde, hvor det ville være livstruende for et menneske, men det er også mere end, hvis det kom fra en rift på fingeren. Er det havnet der før weekenden, kan det være fortyndet mange gange af nedbør, så det er svært at sige noget konkret om, siger Henrik Brix.

Specialister er i gang med at fastslå, hvor blodet kommer fra, og imens arbejder politiet med, hvad det har.

Overvågning
For nuværende er der altså ikke noget, der peger på en kriminel handling, og Henrik Brix siger også, at der ikke er fundet nogle ofre eller mulige mistænkte til noget som helst.

– Det skal nu undersøges, om der er videoovervågning af stedet, for så skal det jo gennemses i håbet om, at vi kan se, hvad der er sket, siden det blod er havnet bag den container, siger vagtchefen.

Politiet har en række muligheder for at blive klogere, og Henrik Brix siger, at det nok skal blive meldt ud, hvis der er brug for offentlighedens hjælp til opklaring af noget.