Mand fundet død i kornsilo

TØLLØSE:En 34-årig ukrainsk mand var torsdag forsvundet i flere hundrede tons korn, ulykken skete i en kornsilo på Bukkerupvej i Bukkerup. Kort efter kl. 16 blev manden fundet død i kornet.

Der var mindst 25 mand som kæmpede med at få de mange tons korn ud af siloen, og finde frem til den forsvundne mand, en 34-årig ukrainsk mand.

Redningsarbejdet stod på i mange timer, men manden var fuldstændig unulig at finde efter han forsvandt fra toppen af siloen omkring kl. 11.40.

– Vi ved ikke, hvad der er sket. Anmeldelsen går på, at en mand stod på siloen, og et øjeblik efter var han forsvundet, siger Carsten Andersen, der er kommunikationsansvarlig hos Midt- og Vestsjællands Politi til BT.dk

To kornsugere fra et foderstoffirma var sat ind i redningsarbejdet, de sugede kornet ud af siloen samtidig med at mandskab med håndkraft gravede i kornet.

Akutlæge, en ambulance samt en lægehelikopter afventede på stedet, men da den 34-årige mand blev fundet var det for sent og han blev erklæret død på stedet..