Soloulykke i København koster brødre og ung kvinde livet

Tre unge mennesker mistede natten til fredag livet i en trafikulykke på Vigerslev Allé i København.

En fjerde person blev efterfølgende kørt til Rigshospitalets Traumecenter og blev umiddelbart betegnet som værende i kritisk tilstand.

Ulykken skete ved Vigerslev Allé Station i Valby omkring klokken 03.

Alle personerne befandt sig i den samme bil, da den af uvisse årsager kørte ind i et træ og herefter blev skubbet over i et andet træ.

Vagtchef Michael Andersen fra Københavns Politi oplyser, at det natten til fredag regnede kraftigt i området. Derfor kan glat føre have medvirket til, at bilen kom på afveje.

De pårørende er blevet underrettet om ulykken, men politiet vil ikke give oplysninger om de dræbtes alder og køn.

På ulykkesstedet fortalte pårørende imidlertid til Ekstra Bladet fredag, at to af de dræbte var brødre.

En af de fremmødte, der ønsker at være anonym, var nære venner med begge brødre. Lige inden ulykken havde han og en gruppe venner brugt aftenen i København sammen med alle bilens fire passagerer.

– Det er vildt at tænke på, at jeg var sammen med dem for et halvt døgn siden. Den ene af de dræbte skar sig på noget i løbet af aftenen, og jeg har stadig hans blod på min T-shirt. Det er fuldstændig vanvittigt, siger han.

Ulykkens tredje dødsoffer er en ung kvinde. Det fortæller hendes 18-årige veninde, der fredag sammen med sine forældre var mødt op på ulykkesstedet.

– Hun var min bedste veninde. Det er så meningsløst, siger den unge kvinde til Ekstra Bladet.

Hos Københavns Politi kan man lørdag formiddag endnu ikke sige noget nærmere om ulykkens omstændigheder. Det er uvist, hvornår bilinspektøren er klar med en konklusion, lyder det.

Vagtchef Lars Westerweel ønsker ikke at oplyse, om ulykkens fjerde offer fortsat er i kritisk tilstand.

/ritzau/