Muligt hjemmerøveri: Mand får slået tænder ud og kæben brækket

En 31-årig udenlandsk mand er onsdag blevet gennemtævet i sin lejlighed på Vintappervej i Lyngby af tre-fem mænd.

Politiet undersøger, om der er tale om et hjemmerøveri, oplyser vagtchef Bent Sten Andersen, Nordsjællands Politi.

– Vi hælder til, at det er et hjemmerøveri, og det er den forklaring, som den forurettede er kommet med, siger vagtchefen.

Manden er blevet udsat for grov vold. Han har brækket kæben og har fået slået flere tænder ud.

– Han kan ikke tale, men ved hjælp af skriftlige beskeder har han fortalt, at han blev overfaldet af tre til fem mænd, der gennembankede ham, siger Bent Sten Andersen.

– Han er ikke let at afhøre. Men han har fortalt, at de umotiveret trængte ind i lejligheden ad døren, der ikke var låst, siger han.

Det lykkedes den 31-årige at slippe ud af lejligheden og ned på gaden, hvor han fik nogle forbipasserende til at hjælpe sig med at ringe efter en ambulance. Han er blevet kørt til Herlev Sygehus, hvor læger nu behandler hans skader.

Det står endnu ikke klart, om der er forsvundet noget fra lejligheden, så der er tale om et hjemmerøveri. Men det arbejder politiet på at afgøre.

– Vi har efterforskere på stedet, der arbejder på at skabe et overblik og finde ud af, hvad det er, der er sket, siger vagtchefen.

Indtil videre har politiet ikke et signalement på overfaldsmændene.

Politiet afhører blandt andet vidner og indsamler optagelser fra overvågningskameraer fra området. Men der vil gå et stykke tid, før optagelserne er kigget igennem og vurderet.

/ritzau/