Helt ny bil totalskadet: Hentet hos forhandleren kort før uheld

HILLERØD: Fredag aften ved 18-tiden skete et voldsomt uheld i krydset frejasvej – Herredsvej, to biler kolliderede og blev begge totalskadet. Den ene bil var netop blevet hentet hos autoforhandleren….

Glæden ved duften af en helt ny bil blev meget kort for en mand fra Hillerød, fredag aften.

Kort før kl. 18 havde han afhentet sin funklende nye Hyundai I10, den havde spritnye plader på og det hele var lækkert på køreturen. Manden havde efterladt sin gamle bil ved forhandleren på Krakasvej, og kørt hjem i den nye bil.

Det oplyste den ærgerlige bilejer til Politirapporten.nu på uheldsstedet.

Her tilbød hans voksne sønner at de kunne køre sammen tilbage efter den gamle bil, og som tænkt så gjort……

Hvem der præcist har skylden for uheldet er uklart, men det ligger fast at den helt nye Hyundai ved 18-tiden kørte ligeud ad Herredsvejen, mens den kvindelige modpart skulle foretage et venstresving ind ad frejasvej – og her skete kollisionen så med stor kraft.

Den kvindelige bilist blev snurret en halv gang rundt og kastet ind i en lygtepæl, mens den nu totalskadede Hyundai stod amputeret tilbage i rabatten. De tre personer i Hyundai’en – en far og hans to voksne sønner – slap alle uskadt fra ulykken, mens den kvindelige bilist måtte en tur på skadestuen efter den hårde medfart.

Politiet har fra et vidne fået adgang til en video af ulykken, en anden bilist i krydset havde et dash-cam i bilen som filmede hele ulykken og videoen indgår nu i sagsbehandlingen.

Efterfølgende var der lidt problemer med den nye bil, den var ganske enkelt så ny-indregistreret at den tilsyneladende hverken var forsikret eller havde nogen autohjælp til at få den fjernet, når der blev slået op i div registre.

Den ærgerlige bilejer havde dog alle papirer i orden, og problemerne skyldtes alene at bilen som beskrevet var fuldstændig ny-indregistreret, fredag eftermiddag.

Hvornår den uheldige Hyundai-ejer så kan få en ny bil……det er endnu ukendt.