Politiet anholder mand efter bandeskyderi i Næstved

En 30-årig mand er natten til fredag blevet ramt af skud ved en episode i Næstved, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet fik anmeldelsen om skyderiet klokken 00.32. Manden er blevet ramt af flere skud, men er ikke livsfarligt kvæstet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Fredag formiddag oplyser politiet, at en mand, der sættes i forbindelse med skyderiet, er anholdt.

– Vi har anholdt en mand, som vi i øjeblikket afhører for at få klarlagt hans andel i episoden, siger Kim Kliver i en pressemeddelelse.

Der er ikke oplysninger om den anholdte mand, men ifølge politiinspektør Kim Kliver, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, mener politiet, at skudepisoden er banderelateret.

– På nuværende tidspunkt har vi en formodning om, at skudepisoden er banderelateret, men det vil de videre efterforskningsskridt formentlig afdække, siger Kim Kliver.

Det er fredag sparsomt med oplysninger om skudepisoden, ud over at det 30-årige offer er blevet ramt flere gange.

Han er i helikopter blevet fløjet til Rigshospitalets traumecenter, hvor han meldes uden for livsfare.

Skyderiet skete på Parkvej ved et Rema 1000-supermarked ikke langt fra politigården i Næstved. Derfor nåede politiet hurtigt frem til stedet. Ifølge eb.dk var betjentene iført skudsikre veste.

Naboer fortæller til eb.dk, at de hørte flere skud, som de i første omgang troede, var fyrværkeri.

Politiets teknikere har natten til fredag og i de tidlige morgentimer lavet tekniske undersøgelser på stedet, som fredag formiddag fortsat er afspærret..

/ritzau/