Banderelateret mand anholdt efter skyderi i Odense

Omkring klokken 18 lørdag aften blev et medlem af rockergruppen Hells Angels ramt i benet af skud ved en tankstation i det østlige Odense.

Efterfølgende er en “banderelateret, yngre mand” anholdt i sagen. Det oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse. Manden sigtes for drabsforsøg.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

– Der står et antal medlemmer af Hells Angels på Shell-tanken ved Nyborgvej og Ejbygade ved en sekstiden, da tre biler ankommer til tankstationen.

– Der opstår tumult, og vi ved endnu ikke, præcist hvad der sker. Men et medlem af Hells Angels bliver ramt af skud overfladisk i benet. Han er kørt på Odense Universitetshospital, sagde vagtchef Hans Frederiksen fra Fyns Politi tidligere lørdag aften.

Efterfølgende oplyste politiet i en pressemeddelelse, at der blev afgivet 2-3 skud og senere, at der var foretaget en anholdelse.

– Vi holder kortene tæt på kroppen, så vi vil ikke sige mere lige nu, siger pressetalsmand ved Fyns Politi Erik Halkjær omkring 22.30 lørdag aften.

Politiet var fra starten til stede ved hospitalet. Derudover blev det oplyst, at der muligvis var en større gruppe Hells Angels-medlemmer på vej fra Nyborg, hvor gruppen holder en større fest lørdag.

– Vi har stoppet en enkelt bil med fire personer i, som vi har bedt om at vende om. Men flere er vi ikke opmærksomme på, siger Erik Halkjær.

Festen i Nyborg er ifølge TV2 en større fejring af, at flere afdelinger af rockergruppen fylder 20 år.

Fyns Politi har tidligere udtalt til TV2, at man forventer gæster fra ind- og udland til festen, samt at politiet ville være massivt til stede.

– Vi vil have en rimelig stor indsats sat ind lørdag aften, så borgerne i Nyborg kan godt føle sig trygge, sagde leder af operativ afdeling hos Fyns Politi, Per Laursen, til tv-kanalen tirsdag.

/ritzau/