Overhaling endte på mark – én person i kritisk tilstand

En persons tilstand er kritisk, mens en anden er alvorligt såret efter et biluheld i Karlslunde. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

En bil med fem unge personer er kørt galt på Karlsunde Centervej, efter at en overhaling tilsyneladende er gået galt.

Like localeyes.dk på Facebook

– Det er unge mennesker, der kører i en bil og foretager en overhaling. Så misforstår føreren formentlig vejforløbet, fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjællands Politi Lars Galasz.

– Der er kommet et lille sving på vejen. Han prøver at bremse ned. Så mister han kontrollen med bilen, der ryger ned i grøften og ud på marken, hvor den så ruller rundt.

Ifølge Galasz er det kun bilen med de fem unge personer, der er kørt galt. Der er ikke andre, der er kommet til skade, men det står ikke klart, om den femte person i bilen er kommet til skade.

– Vi har meldingen 20:21. Meldingen går på én i kritisk tilstand, og én der er alvorligt såret. Og så er der flere, der er kommet til skade. Efter mine oplysninger er der mindst fire, siger Lars Galasz.

En af de sårede er nu kørt med eskorte til Køge Sygehus, mens de andre sårede bliver fordelt på andre sygehuse i regionen.

Ifølge Ekstra Bladet er Karlslunde Centervej spærret, uden at det står klart, hvornår vejen åbner igen.

/ritzau/