Drabssag: Efterlyser vidner der har set brændende bil i Skodsborg

Politiet efterlyser vidner, der har set en brændende bil i Skodsborg i forbindelse med det brutale drab på en 25-årig mand.

Københavns Vestegns Politi efterlyser vidner, der har set omstændighederne omkring en bilbrand i Skodsborg i Nordsjælland.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Der er tale om en sort Citroen C4 der blev fundet brændende ud for Skodsborgparken nr. 8 onsdag den 7. september kl. 0009.

– Bilen tilhører en af de personer vi fik varetægtsfængslet i drabssagen tirsdag formiddag. Så det er altså ikke ham selv der har brændt den af. Bilen kan vise sig at være meget interessant i sagen, siger politiinspektør Svend Foldager fra Københavns Vestegns Politi.

Sort kuffert
Samtidig offentliggør politiet også billeder af to sorte kufferter der er brugt i forbindelse med forbrydelsen.


Politiet har offentliggjort disse billeder af to sorte kufferter der er brugt i forbindelse med forbrydelsen

Ifølge politiets efterforskning er liget af den 25-årige mand blevet transporteret i både sorte kufferter og den type blå IKEA-poser, som der blev offentliggjort billeder af i går.

– Så har du set personer opfører sig mistænkeligt, mens de transporterede en sort eller sort/gul kuffert som på billederne, nær de steder som politiet vurderer er centrale i sagen, så ring straks til os, siger Svend Foldager.

Der er tale om adresserne Hedeparken nr. 179 i Ballerup og Orchidevej i Albertslund. Politiet hører også rigtig gerne fra vidner, der måtte have set den sorte Citroen disse steder.


Det var en som denne, en sort Citroen C4 som blev brændt af.