Helsinge: Mand overfaldet på åben gade

Torsdag aften ved 18-tiden blev en mand overfaldet af to mænd i området ved Netto på Frederiksborgvej i Helsinge. Politiet havde efter knap 40 minutter anholdt to mistænkte i sagen.

Først på natten var en del ting endnu uklare, men det ligger fast at der ved 18-tiden skete et groft overfald i området ved Netto, det bekræfter vagtchefen for Nordsjællands Politi overfor localeyes.dk.

Ifølge de foreløbige oplysninger blev ofret, en mand, slået ned af to mænd, som muligvis også har sparket ofret – det er dog endnu ikke blevet bekræftet af politiet.

– Jeg kan bekræfte at vi har haft en del politi oppe i Helsinge i forbindelse med et overfald på en mand omkring Netto. I den forbindelse er to mænd blevet anholdt, og vi afventer nu at få dem afhørt, senere på natten skal vi så tage stilling til om vi fremstiller dem i grundlovsforhør i løbet af fredagen, oplyste vagtchef Søren Bjørnstad, Nordsjællands Politi ved 21-tiden, torsdag.

Overfaldsmændene var kørende i en Audi A4 som blev fundet på P-pladsen ved Markedspladsen, bilen blev beslaglagt og blev formentlig taget med ind til nærmere tekniske undersøgelser. Det var den melding som der blev givet på gaden omkring køretøjet, som var under politibevogtning frem til meldingen om to anholdte i sagen.

En politipatrulje pågreb de to mistænkte mænd på Frederiksborgvej som begge blev sigtet for det grove overfald. De anholdte mænd er en 29-årig mand og en 43-årig mand som begge, ifølge vagtchefen for Nordsjællands Politi, er fra lokalområdet.

Besynderligt nok blev de to mænd anholdt lige der hvor Frederiksborgvej munder ud få meter fra Netto – samme område hvor overfaldet kort før havde fundet sted.

De to anholdte er begge kraftigt tatoverede, men trods den alvorlige sigtelse var de helt rolige og medvirkede uden problemer i at få trukket en såkaldt DNA-dragt på. Denne dragt sikrer at de anholdtes tøj ikke bliver forurenet og derved ødelægger de tekniske spor.