Tv: Flygtninge protesterer mod forholdene i teltlejr

En gruppe flygtninge, som lige var ankommet til et flygtninge-teltlejren i Haderslev protesterede fredag aften imod forholdene.

Flygtningene blokerede vejen ude foran lejren. Nogle flygtninge lagde sig i soveposer midt på vejen. Flygtningene er utilfredse med at blive placeret i en teltlejr.

LÆS OGSÅ: Tv: Asylansøger demonstrerer i Nordsjælland
Ifølge politiet skulle Beredskabscenter Haderslev modtage omkring 60 nye asylansøgere, men det gik ikke helt som planlagt. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi til Ekstra Bladet.

Politiet valgte at afspærre Vilstrupvej på den strækning, der går forbi centeret.

Vagtchefen oplyser, at ingen af de 60 asylansøgere i første omgang ønskede at gå ind. De fleste af dem har dog alligevel valgt at lade sig indlogere efterfølgende, skriver ekstrabladet.dk


Klik og se mere tv fra protesten.

De er utilfredse med indkvarteringsforholdene og maden, selvom de ikke har været inde endnu, fortæller vagtchef Erik Lindholdt, Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD.

Teltlejren er placeret på boldbanerne på Beredskabsstyrelsens område og er beregnet til at huse enlige mænd blandt asylansøgerne. Den blev etableret i juni sidste år.

Jammerbugt Kommune driver asylcenteret i Haderslev, og centerleder Nina Svendsen bekræfter over for TV SYD, at asylansøgerne nægtede at sove i telt.

Men det var ikke alle der var lige enige med protesten. Det kom til nogle højlydte diskussioner mellem nogle af flygtningene.