Teori: Gravrøvere ville have fat i rockerguld

Fredag blev den afdøde Bandido, Big Mac’s gravsted skændet af ukendte gerningsmænd. Årsagen har formentlig været troen på, at der var guld gemt i graven.

Det er endnu ikke afklaret, om der er tale om forsøg på gravrøveri, hærværk eller noget helt tredje.

Like localeyes.dk på Facebook

Men Bandidos MC Danmark er ikke i tvivl, som det fremgår af et opslag på Facebook.

– I nat har vores afdøde bror Bandido Big Mac haft et noget uventet besøg, af 3 sørgelige og mildest talt lavkomiske mandslinger som i ly af natten har væltet hans gravsten og derefter forsøgt at grave ned til kisten. Målet for disse klamme individer, har formentlig været troen på, at der var guld at hente og at lykken nu var gjort, lyder det i opslaget.

Der er blevet fundet tre skovle på stedet, heraf teorien om, at der har været tre gerningsmænd på spil.


Gravstedet blev hurtigt genetableret med hjælp fra personalet fra Græsted Kirkegård.

De tre røvere var dog ikke i stand til at gennemføre deres ugerning. De opgav deres forehavende efter, at de kun var nået 50 – 60 cm ned i jorden.

– (…) deres tynde arme har tilsyneladende givet efter, og de har ikke haft kræfterne til at fuldføre opgaven og har derfor måtte give op, lyder det videre i opslaget fra Bandidos MC Danmark.

De formodede gravrøvere ville dog også være blevet skuffet, hvis de havde været i stand til at gennemføre graveriet.

For Big Mac er ikke blevet begravet med en masse guld. Det er der ingen Bandidos-medlemmer, der bliver, lyder det fra Bandidos

– Nu er det sådan, at vi ikke begraver vores brødre med smykker på og der er således ingen grund til at forsøge sig, med at skænde et gravsted og gøre især familien kede af det.

Bandidos runder opslaget af med at takke personalet på Græsted Kirkegård, som hurtigt var på pletten og hjalp med at få gravstedet genetableret.