Vanvidsbilist: Fire unge smadrede bil og flygtede fra stedet

Sent mandag aften lød et enormt brag, da en vanvidsbilist forulykkede i en Mazda 323 på Nordre Strandvej i Hornbæk.

En ung mand havde formentlig kun fornøjelse af sin bil i syv dage – så blev bilen smadret i en voldsom soloulykke på Nordre Strandvej.

Ulykken skete ved midnatstid, idet den 18 år gamle Mazda 323 kom med høj fart ind i Hornbæk fra Gilleleje-siden – og så gik det galt.

Ved lyskrydset Hornebyvej – Nordre Strandvej mistede føreren kontrollen over bilen, som hamrede ind i et stendige, et plankeværk og flere træer for til sidst at ende med at lande på taget – ude på vejbanen.

Der blev slået alarm til 1-1-2 omkring kl. 00.01, og både politi, ambulancer og brandvæsen hastede mod uheldsstedet.

Tililende mennesker så to unge stikke af i løb fra den smadrede bil, mens to andre unge mænd forblev på stedet, hvor der blandt andet lå dåseøl ude på vejbanen – lige indtil de hørte udrykningen fra de mange redningskøretøjer, så tog fanden også ved dem, og de flygtede fra stedet til fods.

Ifølge flere vidner havde bilens fører kørt fuldstændig vanvittigt på strækningen mellem Gilleleje – Dronningmølle og Hornbæk, og flere har angiveligt måtte springe for livet.

Bilens nummerplader var blot syv dage gamle, og politiet fjernede dem fra den sønderknuste bil, som aldrig kommer ud at køre igen.