33-årig kvinde alvorligt kvæstet: Kørte ud foran bus

En 33-årig kvinde blev alvorligt kvæstet, da hun torsdag aften kørte direkte ud foran en bus på Møllevej i Jægerspris i Nordsjælland.

Kvinden kørte ud for ubetinget vigepligt lige ud foran en bus. Chaufføren på bussen havde ikke en chance for at undgå kollisionen og ramte kvindens bil i førersiden.

Like localeyes.dk på Facebook

Bussen ramte primært området omkring venstre forhjul på kvindens bil, og slyngede bilen over i modsatte vognbane og op på fortovet.

Buschaufføren endte med at blive kastet op i bussens forrude ved sammenstødet, men ifølge vagtchefen for Nordsjællands Politi slap han uskadt fra ulykken.

Efter kollisionen sad kvinden umiddelbart fastklemt i sin bil, og det udløste en stor udrykning af brand- og redningskøretøjer fra Frederiksborg Brand & Redning sammen med ambulance og flere politipatruljer.

Lægehelikopteren blev også rekvireret, da kvinden blev vurderet til at have pådraget sig en række alvorlige skader – dog skal ingen af disse være af livstruende karakter.

– Vi har dog en mistanke om at kvinden var påvirket af et eller andet, så der er blevet udtaget en blodprøve af den 33-årige kvinde, oplyser Vagtchef for Nordsjællands Politi, Peter Olesen til localeyes.dk.