Knivstikker anholdt på hotel

Et møde på en parkeringsplads endte mandag aften dramatisk, da en 44-årig mandlig socialmedarbejder fik en kniv presset mod halsen og efterfølgende blev skåret i den ene hånd. Gerningsmanden kørte væk fra stedet, men blev sent mandag aften anholdt under en større politiaktion på Hotel Comwell i Korsør.

Like localeyes.dk på Facebook

Socialmedarbejderen sidder i sin bil på en parkeringsplads på Taastrupgård i Taastrup, da gerningsmanden truer ham med en kniv, som han holder op mod halsen på ham.

###
Det ender med, at forurettede bliver snittet ganske voldsomt i fingrene på den ene hånd fortæller vagtchef Kim Svenningsen fra Københavns Vestegns Politi til Ritzau.

Gerningsmanden kørte væk fra gerningsstedet i en bil som politiet efterlyste bla. på Twitter.


Politiets meddelelse på Twitter.

Senere mandag aften sporede politiet til Hotel Comwell. Politiet afspærrede området og gæsterne på hotellet blev bedt om, at holde sig på deres værelser indtil politiet var færdige på stedet.

Nogle vidner på hotellet fortalte Local Eyes’s fotograf, at anholdelsen af gerningsmanden så dramatisk ud med de mange betjente. Men ellers forløb anholdelsen uden de store problemer.

Gerningsmanden vil blive sigtet for grov vold og for trusler.


Den efterlyste bil som gerningsmanden kørte væk i.

Politiet afspærrede hotellet.