29-årig mand var spøgelsesbilist: Dræbte ægtepar i voldsomt sammenstød

Det var en 29-årig mand fra Hillerød, der sent lørdag aften var årsag til en dødsulykke på Hillerødmotorvejen, hvor han frontalt ramte en bil med et ægtepar fra København.

Det oplyser Nordsjællands Politi til Ritzau tidligt søndag morgen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Han kørte i den forkerte retning på motorvejen, da hans bil stødte frontalt sammen med en anden personbil.

– Den 29-årige blev dræbt, og det samme gjorde to personer i den bil, som blev påkørt. Der er tale om et ægtepar fra København. En mand på 77 år og en kvinde på 75 år, siger vagtchef Ole Hestbæk fra Nordsjællands Politi til Ritzau søndag morgen.

Ulykken, der ikke involverede andre personer eller køretøjer, skete mellem frakørsel ti Farum og frakørsel otte Værløse i sydgående retning.

Kort før sammenstødet mellem de to biler, der skete omkring klokken 23, modtog Københavns Vestegns Politi et opkald fra en bilist, der havde observeret en spøgelsesbilist på motorvejen, men det lykkedes altså ikke at få stoppet føreren af bilen, inden det gik galt.

Strækningen omkring ulykkesstedet var afspærret i flere timer.

– Der blev åbnet for trafik igen klokken 03.10, oplyser vagtchefen.

Tidligere lørdag blev en 82-årig mandlig bilist dræbt i en ulykke på Holbækmotorvejen. Han kørte ved 19.30-tiden i den forkerte retning i det østgående spor på motorvejen og ramte en modkørende bil frontalt.

Der var to personer i den anden bil. En 41-årig mand og hans halvandet år gamle søn.

– Faren har vist nok brækket en arm, mens sønnen ikke er kommet noget til, oplyste vagtchef Lars Mogensen fra Midt- og Vestsjællands Politi til Ritzau.

Trafikken blev midlertidigt spærret efter sammenstødet mellem de to biler.

/ritzau/