Tv: Spøgelsesbilist dræber tre personer

Tre personer er sent lørdag aften blevet dræbt i en trafikulykke, der involverer en spøgelsesbilist, på Hillerødmotorvejen.

Like localeyes.dk på Facebook

Det oplyser Nordsjællands Politi til Ritzau.

– Der er tre dræbte. Det er en spøgelsesbilist, der er årsag til ulykken, siger vagtchef Ole Hestbæk fra Nordsjællands Politi til Ritzau.


Klik og se mere tv.

– Vi har endnu ikke fået underrettet alle pårørende, og derfor vil jeg på nuværende tidspunkt ikke oplyse yderligere om de dræbtes køn eller alder, siger han.

Ulykken involverede to biler. Hvorvidt føreren af den bil, som kørte i den forkerte retning på motorvejen, er blandt de dræbte, er ikke oplyst. Det vides heller ikke, om føreren var alene i bilen.

Ulykken skete mellem frakørsel ti Farum og frakørsel otte Værløse i sydgående retning.

Strækningen har været spærret siden klokken cirka 23. Politiet forventer, at der bliver åbnet for trafik sidst på natten.


Klik og se mere tv.

Tidligere lørdag blev en 82-årig mandlig bilist dræbt i en ulykke på Holbækmotorvejen. Han kørte ved 19.30-tiden i den forkerte retning i det østgående spor på motorvejen og ramte en modkørende bil frontalt.

Der var angiveligt to personer i den bil, som blev påkørt. Det drejer sig om en far og et barn, som ikke er alvorligt kvæstede. Trafikken blev midlertidigt spærret efter sammenstødet mellem de to biler.

/ritzau/