Tv: 74-årig trafikoffer døde på bagsædet af en politibil

Den Uafhængige Politiklagemyndighed undersøger et dødsfald i Helsinge i Nordsjælland tirsdag, hvor en mand døde på bagsædet i en politibil.

Like localeyes.dk på Facebook

En 74-årig mand kørte galt i en soloulykke og blev kort tid efter tilset af ambulance- og læge personale på ulykkesstedet. Da manden af lægen blev skønnet ok, blev han tilbudt et lift i en patruljevogn.

Efter 200 meter stoppede politibilen og tilkaldte ambulancen som stadigvæk var i nærheden. Den 74-årig mand skulle ifølge kilder på gerningsstedet være sunket sammen i politibilen. Manden blev kort tid efter erklæret død af lægen.

I følge brandvæsnets indsatsleder gik den 74-årig rundt ved den forulykkede bil da de første redningskøretøjer ankom. Han blev derefter tilset af den tilkaldte lægeambulance.

Det, jeg kan bekræfte, er, at vi 12.35 får et opkald fra Nordsjællands Politi, hvor de orienterer om, at en mand er afgået ved døden i en patruljevogn. Han skulle være død efter et foregående færdselsuheld, som han havde været involveret i, siger specialkonsulent i Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP), Morten Dahm-Hansen, til ekstrabladet.dk