Styrt med faldskærm og stjålne knallerter: Gallapremiere på The Walk

Peter Skaarup er styrtet ned med faldskærm i en tyrkisk familie, Jesper Binzer har kørt på stjålne knallerter, og Rosalinde Mynster har balanceret på stejle skrænter i Peru.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Onsdag aften var der gallapremiere på The Walk, filmen om den ekstreme vovehals Phillip Petit, som i 1974 gik på line mellem de to World Trade Center tårne.

Og der var også vovehalse at finde blandt de kendte på den røde løber.


Se traileren til filmen

Tolv mennesker har gået på månen. Men kun én har nogen sinde – og kommer nogen sinde til – at gå på line over den 400 meter dybe afgrund mellem de to tårne i World Trade Center i New York.

I 1974, få uger inden den officielle åbning af tårnene, sneg den franskfødte linekunstner, Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt), og hans hjælpere sig ind i det sydligste tårn og næste morgen begav han sig ud på sin wire, der var spændt ud mellem tårnene.

Det var ulovligt, livsfarligt, vanvittigt – og fuldkommen magisk! – Men han havde aldrig klaret sig uden hjælp fra sin tjekkiske mentor, Papa Rudy (Ben Kingsley), kæresten, Annie (Charlotte Le Bon) og sine franske og amerikanske hjælpere.

Sammen overvandt de alle odds, afvisninger, svigt og talløse nær-katastrofer undervejs udførelsen af den utrolige plan, som Philippe Petit selv kalder sit livs kup.

Instruktøren Robert Zemeckis, der tidligere har skabt mesterværker, som den Oscar® vindende “Forrest Gump”, “Cast Away”, den Oscar® nominerede “Back to the Future”, “Polar Express” og “Flight”.

Og endnu en gang har han brugt den nyeste og mest avancerede digitale teknologi og skabt en magisk, emotionel, karakterdrevet historie, der med brugen af fotorealistisk IMAX 3D teknik inviterer publikum med ud på en eventyrlig rejse, som – bogstaveligt talt – kulminerer halvvejs til himlen…