Flugtbilist stak af fra trafikulykke i Nordsjælland

En mand i 30’erne forsøgte tirsdag aften at undgå en bilist der pludselig kørte ud foran ham i Græsted, Nordsjælland. Modparten overholdt sandsynligvis ikke sin vigepligt, og da bilisten bremsede hårdt op, kom en trailer i slinger og fik bilisten til  at miste kontrollen over bilen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Bilens bund og motor blev smadret mod en midterhelle, hvorefter væltede om på taget. Bilisten som udløste uheldet stak af fra stedet.

Ingen personer kom alvorligt til skade.

Kort efter kl. 20 tirsdag kom en yngre mand kørende i en VW Passat ad Ny Mårumvej, bilen havde en mindre trailer spændt på og den medvirkede formentlig til ulykkens omfang.


Klik og se mere tv fra ulykkesstedet.

Ved krydset Ny Mårumvej – Tulstrupvej kørte en kvindelig bilist ud fra Tulstrupvej uden at overholde sin ubetingede vigepligt og foretog et venstresving.

Manøvren fik føreren af Passaten til at bremse hårdt, her røg den lille trailer pludselig rundt, og bilisten mistede kontrollen over passaten som først ramte et helleanlæg på Ny Mårumvej, herefter ramte den ind i hellen på Tulstrupvej og endte med at ryge helt om på taget ude på marken.

‘Det gik virkelig stærkt’
Den mandlige bilist oplyste på stedet at han fuldstændig mistede kontrollen over bilen, da den ramte den første helle ude på Ny Mårumvej, kollisionen her rev bla. motoren løs i bilen, rev bundkarret af, smadrede bilens brændstoftank og ligeledes kan have påvirket bilens bremsesystem.

Den sidste helle udløste bilens airbags, samt fik bilen til at vippe rundt og rulle om på taget, før den endelig lå stille. Trods omfattende skader på bilen, så kunne den mandlige fører kravle stort set uskadt ud af bilen som aldrig kommer ud at køre igen.

Modpart kørte fra stedet og efterlyses
Bilen der kørte ud fra Tulstrupvej var ført af en kvinde, som straks stoppede op på uheldsstedet og løb hen til den væltede bil.


Mere tv fra ulykkesstedet.

Kvinden snakkede med den mandlige bilist, som mente at han kunne klare sig selv og at der ikke var sket ham noget trods flyveturen i bilen. Kvinden kørte herefter fra stedet, formentlig som følge af chocket og forvirringen efter ulykken, selvom det var tydeligt at det var en alvorlig ulykke.

Kvinden er dog part i trafikuheldet, og derfor vil politiet meget gerne høre hendes forklaring omkring uheldet. Kvinden eller personer der ved hvem hun er, bedes derfor kontakte politiet på 1-1-4.