TV: Kran kløvede hus i midten – se den blive løftet

Mandag væltede en stor lastbil med kran fra SCT Transport og kløvede et hus i midten. Hvad der præcist udløste ulykken er endnu uklart, men blandt andet Arbejdstilsynet undersøger ulykken nøje.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Kranen skulle aflæsses en række store vinduer til huset, som var under en mindre renovering – vel at mærke før uheldet, efterfølgende har det udviklet sig til en noget større opgave.

Under arbejdet med aflæsning af de store vinduer væltede kranen pludselig direkte ned i huset og kløvede huset tag og førstesalen i to dele!

Chaufføren var meget ked af uheldet, og rystet over at det kunne ske idet lastbilen var klodset op og støttebenene var skudt ud og på plads.

Noget kunne dog tyde på, at et af støttebenene på ukendt vis er gledet ned af sin plade og ud i den bløde rabat – her har støttebenet blot boret sig langt ned i jorden og fået lastbilen til at vælte.

Heldigvis kom ingen personer noget til ved det ærgerlige uheld, idet husets beboere ifølge Nordsjællands Politi, stod ude på vejen og så på da ulykken skete.

Men der er sket omfattende skader på huset, hvor både taget og størstedelen af husets førstesal er blevet kløvet på midten.

Efter ulykken har Arbejdstilsynet undersøgt, om alle regler og forskrifter er blevet fulgt, mens politiet varetog afspærringen af den lille villavej.

Kranen er først sent mandag aften blevet fjernet, det skyldtes blandt andet at det ramte hus har måttet understøttes flere steder, mens kranen forsigtigt blev løftet op igen.

Det store vindues parti som lastbilen skulle aflevere lå i øvrigt smadret i baghaven til villaen på Høbjergvej.