Alvorlige glatføre-ulykker lukker motorvej

To personer er kommet alvorligt til skade efter to ulykker med i alt fire biler på motorvej E45 syd for Hedensted mellem Horsens og Vejle.

Like localeyes.dk på Facebook

Lørdag aften kunne motorvejen dog åbnes for trafik igen, efter at den en overgang var spærret i begge retninger på grund af ulykkerne, oplyser Sydøstjyllands Politi.

– Der er fuldt åbnet i nordlig retning og et enkelt spor i sydlig retning. Man kan passere, men det skal være med forsigtighed, og vi arbejder fortsat derude, siger vagtchef og politikommissær Klaus Hansen fra Sydøstjyllands Politi klokken 23.30.

Politiet kan endnu ikke slå fast, hvad der var årsag til ulykken, men vejene er meget glatte i området, så bilister opfordres til at køre ekstra forsigtigt og sætte farten ned.

Ifølge politiet kører tre biler sammen på motorvejen i nordgående retning kort før klokken 21 lørdag aften.

I forbindelse med færdselsuheldet bevæger en person sig herefter af ukendte årsager over i motorvejens modsatte spor og bliver her påkørt af en bil, som ender i grøften.

Der er to hårdt tilskadekomne i forbindelse med ulykkerne, siger vagtchef fra Sydøstjyllands Politi Henrik Dam, som ikke kan oplyse nærmere om de tilskadekomnes tilstand.

Politi og redningsmandskab er tilstede på motorvejen, hvor mandskabet er ved at danne sig et overblik.

/ritzau/