Boks-sprængning: Se de voldsomme ødelæggelser

Natten til torsdag kl. 03.18 modtog politiet flere anmeldelser om, at en pengeautomat i en Nordea var blevet sprunget i luften.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Politiet kørte hastigt til gerningsstedet, hvor der var sket store ødelæggelser af en pengeautomat, og dele fra automaten lå spredt i området foran op til 100 meter væk.

###
Bygningen omkring automaten var blevet så medtaget, at redningsberedskabet måtte foretage afstivning. En tøjforretning og en nyistandsat cafe blev ødelagt af den voldsomme eksplosion.

Ved en foreløbig undersøgelse kunne politiet konstatere, at ukendte gerningsmænd havde anvendt gas og trykluft til sprængningen, der var så voldsomt, at flere naboer i området vågnede af braget.

Inde i bygningen medførte eksplosionen en mindre brand, som brandvæsnet måtte slukke. Vidner oplyste, at 2-3 personer kort efter braget skyndsomt samlede ting op (formentlig pengesedler) og forsvandt fra stedet – muligt i en personbil.

Politiet ledte efter mændene og mistænkelig biler i området, men uden at finde hverken en mistænkelig bil eller øvrige mistænkelige personer.

Politiets kriminalteknikere er nu i gang med at undersøge stedet for at finde eventuelle spor til identificering af gerningsmændene. Politiet har p.t. intet oplysninger til det eventuelle udbytte ved sprængningen.