Minibus rev dør af personbil

Onsdag morgen kolliderede en Flextrafik minibus fra Movia frontalt med en modkørende bil i Græsted ved rundkørslen Centervejen – Dønnevældevej.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

En person blev lettere kvæstet ved kollisionen. Onsdag morgen ved 9-tiden faldt en chauffør på en Movia minibus angiveligt i søvn, og røg over i modsatte vognbane hvor en chanceløs modkørende bilist blev påkørt frontalt.

Kollisionen skete lige ved rundkørslen Centervejen – Dønnevældevej ved netto, og skete med så stor voldsomhed at den påkørte personbil fik revet førerdøren helt af, og kastet ud i rabatten mens minibussen fortsatte yderligere 25 – 30 meter med et venstre forhjul der var revet af.

Ulykken spærrede rundkørslen fuldstændig, idet den smadrede minibus blokerede den ene side af rundkørslen, og der måtte indsættes tre politipatruljer til at holde styr på selve uheldet og styre trafikken igennem uden yderligere uheld.

Den kvindelige fører af personbilen blev kvæstet ved ulykken, dørstolpen på hendes ældre Skoda blev slået ind sammen med forruden og tilføjede kvinden skader på bla. den ene hånd, og nogle skrammer i hovedet – der skal dog ikke være tale om nogen alvorlige skader.

– Vi ved endnu ikke så meget, men der skal umiddelbart ikke være sket noget alvorligt med den påkørte bilist, selvom det ser meget voldsomt ud, oplyste politiets indsatsleder på stedet, Tom Willadsen, til Loca Eeyes

Flere ambulancer kom frem til uheldsstedet sammen med politiets patruljevogne, og den kvæstede kvinde blev kørt direkte til Hillerød Hospital til behandling for sine skader, som der altså ifølge de foreløbige oplysninger ikke er alvorlige.

Føreren af bussen slap fra uheldet uden skader, men var noget chokeret over ulykken som ifølge Nordsjællands Politi altså blev udløst ved at buschaufføren faldt i søvn bag rattet.

Rundkørslen var delvist spærret frem til kl. ca. 10.45, hvor det lykkedes for et fejeblad fra Dansk Autohjælp at få trukket minibussen væk fra kørebanen, hvorefter politiet åbnede for trafikken igen.