Spøgelsesbilist kolliderer med bil på motorvej: To dræbt

En spøgelsesbilist er natten til søndag kørt frontalt sammen med en bil på E45-motorvejen.

Like localeyes.dk på Facebook

To personer blev dræbt på stedet, oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Der er tale om én person fra hver af de involverede biler.

– Der skete kraftig materiel skade ved ulykken, og der befandt sig i hver bil én person, som blev erklæret døde på stedet af lægen fra lægeambulancen, skriver vagtchef Karsten Højrup Kristensen i meddelelsen.

Ulykken skete klokken 04.30.

Karsten Højrup Kristensen oplyser til Ritzau, at politiet kort efter klokken 06 søndag morgen fortsat arbejder på at underrette pårørende til de dræbte.

Derfor vil politiet ikke frigive oplysninger om ofrenes køn eller alder.

På Twitter skriver Vejdirektoratet, at motorvejen er blevet spærret.

– E45 Nordjyske Motorvej er helt spærret mellem afkørsel 33 og 31 i nordgående retning på grund af et uheld. Politi og redningsmandskab arbejder på stedet, lyder det.

Også vejhjælp er rykket ud, oplyser Vejdirektoratet.

Politiet skrev forud for sammenstødet, at en spøgelsesbilist havde forvildet sig ud på motorvejen og kørte sydpå i den nordgående bane.

Det var denne spøgelsesbilist, der få minutter senere forulykkede ved at køre frontalt ind i en modkørende bil nord for rasteplads Himmerland.

– I nat klokken 04.17 tilgik der politiet oplysninger om en spøgelsesbilist, som kørte i sydlig retning ad E45 i det nordlige spor. Spøgelsesbilisten var kørt på motorvejen ved Øster Uttrupvej, oplyser Karsten Højrup Kristensen.

– Politiet sendte flere patruljer til motorvejen, og Vejdirektoratet advarede via radioen om spøgelsesbilisten. Der tilgik flere opkald via 112 til politiet om spøgelsesbilisten og klokken 04.30 skete der en frontal påkørsel på E45 mellem spøgelsesbilisten og en personbil, lyder det videre.

Det er uvist, hvornår motorvejsstrækningen igen vil blive åbnet for trafik.

/ritzau/