Bilist stak af fra glatføreulykke i Nordsjælland

En 36-årig kvinde fra Espergærde kørte ud fra en landejendom på Kellerisvej, tæt på krydset Kellerisvej – hornbækvej, og bar den fulde skyld for et sammenstød med en bilist der kom kørende ad Kellerisvej.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

– Den bil der ramte den 36-årige kvinde kørte fra stedet uden at give sig til kende, og det finder vi da en anelse besynderligt, oplyser vagtchef Dan Houtved til Local Eyes.

Vagtchefen fastslår at den 36-årige kvinde overtrådte sin ubetingede vigepligt, og den flygtende bilist havde ingen skyld i kollisionen. Hvorfor bilisten så valgte at stikke af i sin smadrede bil – det er endnu et mysterium.

Brandkøretøjer fra Nordsjællands Brandvæsen blev tilkaldt for at rydde op på uheldsstedet, hvor den 36-årige kvindes bil lå midt på vejen med alle fire hjul i vejret.

Ifølge de oplysninger der er til rådighed først på natten, så er kvinden sluppet uskadt fra kollisionen. Det er endnu ukendt om kvinden har modtaget behandling på skadestuen efter den noget ublide medfart.

– Vi hører meget gerne fra vidner som har bemærket en bil med smadret front i området omkring tidspunktet for ulykken, eller borgere som ser en bil med frontskader og smadrede lygter i området, siger vagtchefen for Nordsjællands Politi, Dan Houtved.

Har man oplysninger omkring ulykken eller den flygtende bil, så bedes man ringe på 1-1-4