Gremium MC: Ny rockerklub holder åbningsfest i Haslev

En ny rockerklub fejrer deres første klubhus i Danmark. Den tyske rockerklub Gremium MC er i dag lørdag officielt en del af det danske biker/rocker-miljø. Gremium MC åbnede deres klubhus i Haslev med en stor fest.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Politiet har hele dagen indført en visitationszone i området, da de frygter et muligt opgør mellem Bandidos-rockere og rockere fra de nye medlemmer fra Gremium.

Politiet skrev i fredag i en pressemeddelelse:

– Gennem vores efterretninger ved vi, at Gremium MC denne lørdag skal holde stor åbningsfest. Vi har derfor på baggrund af den spændte situation i Haslev mellem den nyetablerede rockergruppe Gremium MC og rockergruppen Bandidos vurderet, at der er en øget risiko for, at nogen i det område, vi opretter visitationszone i, kan finde på at bære våben. For at forebygge eventuelle strafbare handlinger, der kan være til fare for personers liv eller helbred, vælger vi derfor at indføre visitationszonen i de nævnte 24 timer, siger politidirektør Lene Frank i en pressemeddelelse.

Mange af deltagere til lørdagens åbningsfest var Gremium-rockere fra Tyskland. Politiet havde slået et stort telt op, hvor alle deltagere til festen blev visiteret og undersøgt.

Se flere videoer i artiklen her: