Forulykket bil med to personer i: Havde ligget i timevis

Mandag morgen kl. 08.40 rykkede både politi, ambulancer og brandvæsen ud til en voldsom soloulykke hvor en personbil var snurret rundt og kollideret med flere træer.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Bilen var kommet fra Frederiksværksiden og i retning mod Ramløse ad Frederiksværksvej, da den mandlige fører mister kontrollen over bilen.

Den glatte vejbane får bilen til at snurre rundt, så den ryger ad vejbanen og baglæns ind i et større træ. Kollisionen får bilen til fortsat at dreje rundt så den også kolliderer med passagersiden og et stykke af fronten med nogle mindre træer.

I bilen befandt sig en mand og en kvindelig passager samt en lille hund da redningskøretøjerne nåede frem. En mand, som formentlig havde været fører af bilen, blev anholdt på stedet – primært som følge af en efterlysning.

Mystikken omkring uheldet bredte sig dog hurtigt, da motoren på bilen var kold, og de to personer i bilen nægtede pure at medvirke til noget som helst, ligesom de fastholdt at en anden person havde kørt bilen.

– Vi aner ikke hvornår uheldet er sket, bilen var kold og de personer vi traf på stedet fastholdt at en anden havde kørt bilen, oplyser Vagtchef Dan Houtved til Politirapporten.nu

Bilen flød med tomme øldåser, og formentlig begge personer var berusede på uheldsstedet, men politiet havde ikke en chance for at bevise hvornår bilen havde kørt eller hvornår personerne havde indtaget spiritus og det blev derfor hurtigt opgivet at sigte nogen for spirituskørsel.

En ældre kvinde sad på bilens bagsæde, og nægtede pure at forlade bilen trods adskillige forsøg. Først da betjentene skruede bissen på, kom kvinden på andre tanker og steg ud af den smadrede bil.
Kvinden blev undersøgt af ambulanceredderne og en Paramediciner som efter en hel del overtalelse fik kvinden til at køre med ind til kontrol på Hillerød Hospital.

Manden som var truffet i bilen, og som hårdnakket nægtede at have kørt bilen, viste sig at være eftersøgt i en anden forbindelse.

– Den mandlige part på stedet kørte vi til Horserød Statsfængsel, men ikke for noget der har med trafikuheldet at gøre, understreger Vagtchefen for Nordsjællands Politi.