Bilist overså ulykkessted og påkørte advarselskegler

Lørdag eftermiddag blev det igen bevist, at redningsfolk lever livet farligt trods blå blink og alskens udstyr.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

En bilist overså et ulykkessted og ramte en advarselskegle som var stillet op omkring den forulykkede bil. Bilisten fortsatte med keglen hængende fast under bilen.

Lørdag eftermiddag kørte en kvinde galt i en soloulykke på Hillerød Motortrafikvej ved broen hvor Roskildevej fører over. Politi og ambulance ankom hurtigt til stedet.

Den 69-årige kvinde blev med ambulancen kørt direkte til Hillerød Hospital med udrykning, det har vist sig at hun blev ramt af en blodprop og hun behandles nu på hospitalet – Det oplyser vagchefen for Nordsjællands Politi til Local Eyes.

Mens brandfolkene fik trukket kvindens bil op på vejbanen igen, og afventede vejhjælpen som skulle fjerne bilen, så fik de sig lidt af en oplevelse.

En bilist havde åbenbart ikke specielt godt styr på sin bil, for pludselig lød der et lille smæld efterfulgt af en lang skrabende lyd……og så manglede der en kegle på vejbanen.

En bilist havde ganske enkelt påkørt en orange trafikkegle på stedet, men hverken lyden af påkørslen eller den langvarige skrabende lyd under bilen fik bilisten til at stoppe op – tværtimod.

Til mandskabet store forbavselse fortsatte bilisten fuldstændig som om intet var hændt, mens keglen hang larmende under ‘flugtbilisten’.

En betjente hoppede straks ind i patruljevognen og eftersatte den flygtende bilist med sit ‘tyvegods’.

Vagtchefen for Nordsjællands Politi har endnu ikke fået rapporten ind fra patruljen, og kan derfor endnu ikke oplyse om ‘tyveriet’ af keglen fik nogen konsekvenser for bilisten, ejheller hvor bilisten blev frataget sine tyvekoster.

Hillerød Brandvæsen oplyser at den noget medtagede kegle – den orange, altså – er blevet returneret af patruljen fra Nordsjællands Politi.