Advarsel frække billeder: Dennis Rodman på stripklub

Den amerikanske baseball-stjerne, Dennis Rodman slår sig løs på stripklub i Los Angeles.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Dennis får en sexet lapdanse, hvor en næsten letpåklædt pige sætter sig på skødet af ham og laver frække bevægelser. Dennis Rodman nyder showet med en god cigar. Han går op til scenen og lægger dollarsedler til en stripper.

Dennis Rodman blev temmelig upopulær i USA, da han i starten af januar rejste til Nordkorea og spillede en opvisningskamp for landets diktator Kim Jung-un. Dennis fejrede diktatorens fødselsdag med en fødselsdagssang, hvor han sang Marilyn Monroe’s Happy Birthday.

Det har vakt forargelse blandt Dennis Rodmans landsmænd i USA. Dennis sagde i et tv-interview, at Kenneth Bae, en amerikaner med sydkoreanske rødder, der sidder fængslet i landet, selv er skyld i sin hårde straf.
– Hvis du vidste, hvad Kenneth Bae har gjort … Har I fattet, hvad han har gjort i dette land? Hvorfor han er fængslet i dette land?, sagde Rodman til CNN uden at ville uddybe sin kommentar.

En uge efter fortrød baseball-stjernen og beklagede overfor pressen, at han havde hyldet og sunget for den nordkoreanske diktator. Men han har dog ikke fortrudt de mange dollars som han har tjent ved at optræde i Nordkorea og hylde diktatoren.

– Jeg beklager. Jeg er ikke præsident, og jeg er ikke ambassadør, sagde Rodman.