Hærværk mod toiletbygning i Gilleleje Havn

Unge fulde hærværksmænd har i løbet af natten til lørdag smadret havne toilettet i Gilleleje Havn. De unge har forøvet hærværk for over 100.000 kr.

Like localeyes.dk på Facebook

Samtlige polet-automater i baderummene blev smadret. De er blevet flået ud af væggene. Alle automaterne blev brækket op og samtlige badepoletter blev stjålet.

Vandrør i brusekabinerne blev brækket i stykker. Bruseslanger revet i stykker, el-ledninger revet ud af væggen og flere fliser blev knust.

Som en ekstra hilsen har gerningsmændene åbnet samtlige vandhaner i bygningen med varmt vand. Det varme vand omdannede toiletbygningen til en slags dampbad. Vanddråber hang i loftet og alt var gennemblødt.

Jeg er simpelthen så gal, og utrolig skuffet over den opførsel som nogle unge har lagt for dagen, siger Per Klug, formand for Gilleleje Havnelaug

LÆS OGSÅ: Gilleleje Havn smadret under stormen

Gilleleje Havn har lige brugt millionfer af kroner på, at rydde op efter december-stormen Bodil, som ødelagde havnen og alle skibene. Skader som løb op i mange millioner kr.

Vi har lige brugt enorme summer på at genopbygge havnen efter ‘Bodil’ og jeg havde faktisk tiltro til at alle ville være med på at passe på tingene hernede, siger per Klug med et dybt suk.

LÆS OGSÅ: Se de vilde ødelæggelser i Gilleleje Havn

Hærværksmændene var fulde da der flød med tomme dåseøl. Men netop de tomme dåser giver politiet mulighed for at få DNA på gerningsmændene.