BikeMeet: Brian Sandberg samler penge ind til kræftsyg dreng

Bandidos-rockeren Brian Sandberg gik lørdag eftermiddag rundt med indsamlingsbøssen til det årlige BikeMeet i Frederiksværk. Brian holdt en tale til arrangementet og stod for indsamlingen til en lille kræftsyg dreng og hans mor.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Den lille hårdt ramte familie ønsker sig et rækkehus i stedet for deres nuværende lejlighed.

Brian Sandberg startede indsamlingen med, at lægge 1000 kr i bøssen. Han understregede samtidig, at det ikke er narkopenge, men ærlige penge som han har betalt skat af og hævet i kontantautomaten.

Derefter gik Brian rundt med bøssen og samlede penge ind blandt de mange bikere og andre deltagere.

Netop det, at Brian Sandberg var inviteret af arrangørerne MC Init. Group til, at holde en tale og stå for indsamlingen, skabte en del kritik i flere medier.

Det var først meningen, at en institution for udsatte børn og unge, Nordlyset skulle have haft pengene fra indsamlingen. Tv2 tog kontakt til souchef på institutionen Nordlyset, Marlene Rosenkilde og meddelte, at Brian Sandberg skal holde en tale under arrangementet BikeMeet. Derefter valgte institutionen at takke nej til pengene, da der pludselig gik ”politik” i det. Institutionen kunne ikke modtage penge som en Bandidos-rocker har indsamlet.

Derfor var arrangørerne MC Init. Group i sidste øjeblik tvunget til, at finde en anden at donere pengene til. Valget faldt på den kræftsyge dreng Zander og hans mor Heidi.