Politiet i hælene på Bandidosfolk efter overfald


Arkivfoto


Politiet leder efter to personer med tilknytning til rockergruppen Bandidos efter to knivoverfald fredag aften i Frederikssund.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Det oplyser vagtchef Peter Olesen, Nordsjællands Politi.

Overfaldene fandt sted kort efter hinanden og lige i nærheden af hinanden. Desuden er fremgangsmåden påfaldende ens. Derfor mener politiet, at de samme gerningsmænd kan stå bag.

Det ene overfald skete kort før klokken 22 fredag aften på Servicegaden i Frederikssund, hvor en 19-årig mand fra Frederikssund blev passet op på gaden af en gruppe på omkring 10 personer.

De sparkede og slog ham og gav ham et knivstik i den ene balle.

Ifølge politiet er det sparsomt med oplysninger om, hvad motivet til overfaldet kan være.

Imidlertid ligner fremgangsmåden til forveksling et andet overfald, der foregik på Foderstofgården i Frederikssund omkring samme tidspunkt. Ofret var en 16-årig dreng fra Skovlunde. Også han blev tilsyneladende umotiveret overfaldet på gaden af en gruppe på 10-12 mand, oplyser vagtchefen.

– Tid og sted og fremgangsmåde ligner hinanden, og vi har noget at gå efter. Vi ved ikke, om selve overfaldet er banderelateret, men gerningsmændene har tilsyneladende banderelationer, siger Peter Olesen.

Gerningsstederne ligger få hundrede meter fra hinanden i det centrale Frederikssund i nærheden af både havnen og stationen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Ifølge vagtchefen leder politiet efter to mistænkte i sagerne. Der er tale om to mænd med relationer til Bandidos. Når de bliver anholdt, vil politiet have dem fremstillet i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.

/ritzau/ Tekst leveret af Nyhedsbureauet Newspaq