Jurassic World: Kæmpe forventninger til ny monsterfilm

Onsdag aften var der gallapremiere på Jurassic World, og der var store forventninger til filmen blandt de mange gæster. Se tv-klippet nedenfor.

Like localeyes.dk på Facebook

I filmen tager instruktøren Colin Trevorrow publikum på endnu en tur til Isla Nublar og de genoplivede dinosaurer, som Steven Spielberg introducerede for 22 år siden.


Se klippet fra den grønne løber og hør forventningerne.

Teknologien er kommet et langt stykke vej, siden John Hammond fik ideen til sin Jurassic Park. De tekniske problemer er løst og de seneste ti år er Jurassic World på Isla Nublar blevet en af verdens mest succesfulde temaparker.

Men som med alle andre parker svinder nyhedens interesse, og der skal hele tiden nye attraktioner til. Børnezoo med rideture på unge triceratopser kan være meget godt, men det virkelige trækplaster er større, vildere … og med flere tænder.

Forskerne er løbet tør for dinosaurer at genoplive med deres genteknologi, så de går det næste logiske skridt og opfinder en helt ny art ved at splejse nogle egenskaber sammen, som de er sikre på, vil give publikum det søde gys … større, vildere og med flere tænder.


Se flere klip fra filmen.


Se flere klip fra filmen.


Se flere klip fra filmen.