Sammenstød og fire børn uden sele: Syv på hospitalet

Lørdag stødte en personbil og en minibus sammen, der var fire børn i minibussen uden sele, en person måtte klippes fri, og syv kom på hospitalet.

Ulykken skete lørdag formiddag lidt nord for Hørby i Sverige, hvor en minibus og en personbil stødte frontalt sammen.

I alt var syv personer involveret i ulykken, en far og mor med fire børn i minibussen og en mandlig bilist i personbilen. Ulykken skete fordi minibussen kørte over i den forkerte side af vejen og her stødte frontalt sammen med personbilen.

Ingen af børnene i minibussen var fastspændt med seler, og de blev derfor kastet voldsomt rundt i bussens kabine ved sammenstødet.

— De savnede sele, og deres skader bedømmes som alvorlige, siger Helena Ralmark fra Skåne Politi til Skånska Dagbladet.

Bilisten i personbilen blev fastklemt i ulykken, og han måtte klippes fri. Vejen var helt lukket mens redningsarbejdet stod på. Alle syv er kørt på hospitalet i ambulance.

Akutmodtagelsen ved Skåne Universitetshospital har oplyst til det svenske nyhedsbureau, TT alle til skadekomne er stabile og uden for livsfare.

Det vides ikke hvorfor minibussen kom over i den forkerte bane, men vores fotograf på stedet oplyser, at bussen blev ført af en familie fra England, hvor man kører i venstre side af vejen.