Stor eftersøgning: Kvinde så mand falde over bord fra båd


Arkivfoto


En kvinde så en mand falde over bord i en båd ved Reersø. Hun ringede til alarm-centralen og politiet slog alarm til SOK. Efter et stykke tid kom en dykker op til overfladen og undrede sig over en masse udrykningskøretøjer på havnen.

LÆS OGSÅ: Lystfiskere reddet op af det kolde vand ved Skælskør

Søndag eftermiddag anmeldte en bekymret kvinde, at hun fra havnen i Reersø havde set en mand falde over bord fra en båd ude på havet. Ingen andre personer kunne ses i båden.

LÆS OGSÅ: Mand muligvis i vandet – redningsaktion i Kalundborg

Politiet underrettede Søværnets Operative Kommando (SOK) og slog alarm til det lokale redningsberedskab, som sammen med politiet kørte til havnen for at koordinere eftersøgningen.

LÆS OGSÅ: Stor redningsaktion i gang – tre savnes muligvis

Ca. 30 minutter efter anmeldelsen kontaktede en 36-årig mand fra Kalundborg alarmcentralen for at fortælle, at han som dykker var ude med en båd ud for havnen. Da han efter et dyk kom op i båden igen, undrede han sig over en masse udrykningskøretøjer på havnen og kontaktede derfor alarmcentralen.

Like localeyes.dk på Facebook

Da den bekymrede kvinde kunne bekræfte, at dykkerens båd var samme båd, som hun havde set en mand “falde over bord” fra, indstillede politiet og SOK herefter eftersøgningen i området.