Tricktyv ville tjekke vandrørene hos 88-årig kvinde


Arkivfoto


Mandag eftermiddag blev en 88-årig kvinde udsat for tricktyveri i sit hjem på Hedekæret i Høje-Taastrup.

Tricktyvene påstod at de skulle tjekke vandrørene i lejligheden. De bad den 88-årige holde øje med vandet i køkkenet, mens de gik ud på badeværelset.

LÆS OGSÅ: 86-årig smed tricktyv på porten

Da tricktyvene forlod lejligheden tog de hendes pung med sig.

Tricktyvene beskrives som:

A: Mand, mellemøstlig af udseende, 25-30 år, 185-190 cm høj og kraftig af bygning. Han var hvid i huden, havde kort hår og talte dansk. Han var iført sort og hvidt joggingtøj.

LÆS OGSÅ: Tricktyve i Holte spurgte om vej til Italien!

B: Kvinde, mellemøstlig af udseende, 20-25 år, 155-160 cm høj og almindelig af bygning. Hun var hvid i huden, og havde langt lyst hår som var sat op i en hestehale. Hun var iført brune/hvide gamacher og en mørk jakke.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse kan ske i dagtimerne på hverdage til Politikommissær Ulrik Hove på telefon 7258 7524, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Like localeyes.dk på Facebook

Vær skeptisk
Trick- og gadetyve er snu og finder på mange påskud for at stjæle på gaden eller i hjemmet. Københavns Vestegns Politi opfordrer borgerne til at følge nogle enkle råd for at beskytte sig mod de langfingrede:

• Vær skeptisk, når ukendte personer henvender sig – hjemme og på gaden.

• Åben kun døren for folk, du kender. Brug dørspion eller spørg til ærinde uden at åbne. Lav faste aftaler med hjemmehjælpere, håndværkere mv. – spørg gerne efter legitimation. Skilt ikke med, du bor alene – skriv kun forbogstav og efternavn på dørskiltet. 

• Hold afstand til ukendte personer på gaden, ved indkøb mv. og hold pungen tæt til kroppen. Skjul altid din pinkode og opbevar den aldrig med dit kort.

• Gå ikke rundt med store værdier – og lad dem ikke ligge fremme hjemme.

Ring hurtigt til politiet, hvis du oplever noget mistænkeligt: 43 86 14 48 eller 114. Ring Alarm 1-1-2 hvis det sker akut.