Nicolaj Kopernikus: Jeg er ikke et løg

Den 30. januar er der premiere på ‘Det regner med frikadeller 2’. Nicolaj Kopernikus lægger stemme til supergeniet Chester V – en animationsklon af Steve Jobs, Richard Branson og en sprechstall-meister fra et cirkus.

Til forpremieren var Palads fyldt med frugt og grønt, som blev forvandlet til levende væsener, næsten som i filmen. Her kom det frem, at Nikolaj Kopernikus ikke vil være et løg.

KLIK her og se hvordan kokken Anette Buch Petersen forvandler en radise til en karakter fra filmen.

Marie Askehave vil gerne være det hele, så længe det ikke er et selleri. Madskribenten Carsten Kyster vil være en jordskok, og ernæringseksperten Christian Bitz insisterer på at være en fennikel. Det er grøntsagernes rockstjerne, siger han.

KLIK her og se filmklippet, hvor man ser Chester V for første gang.

Den nye film samler handlingen op netop, hvor den første film stoppede efter den katastrofale mad-storm. Flint og hans venner bliver tvunget til at forlade deres hjem i Tyggesynkeby.

Flint accepterer med glæde et jobtilbud fra et af sine idoler, Chester V om at arbejde for The Live Corp Company, der er blevet ansat til at rydde den ødelagte ø. Selskabet beskæftiger nogle af verdens bedste opfindere til at skabe ny teknologi til menneskehedens bedste.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Men da Flint opdager, at hans livsfarlige vejrmaskine stadig fungerer i Tyggesynkeby, hvor den nu skaber muterede madmonstre, som småsure pickles, sultne TacoDiller, ChimpanseRejer og ÆblePythonslanger, må han og hans venner vende tilbage for endnu en gang at redde verden…

Udover Nikolaj Kopernikus lægger blandt andre Ole Boisen, Søren Spanning, Cecilie Stenspil, Mads M. Nielsen, Ole Rasmus Møller, Peter Zhelder og Jens Jacob Tychsen stemmer til karakterer i filmen.

Filmen har premiere i de danske biografer den 30. januar 2014.