Otte anholdt i stor politiaktion mod indbrudsbande

Politiet måtte bruge lastbiler for at køre tyvekoster væk, efter politiaktion mod en indbrudsbande og hælere. 8 personer blev anholdt.

Politiets specialpatrulje, Task Force Indbrud (TFI) har i dag under operation “Easter Parade” foretaget ransagning på 21 adresser på Sjælland, hvor politiet havde mistanke om, at der blev opbevaret koster fra indbrud.

LÆS OGSÅ: Politiet slog til mod indbrudstyve: Designermøbler blandt tyvekosterne

I forbindelse med operationen blev der fundet koster på fleste adresser i et omfang så stort at kosterne måtte køres væk i lastbiler. Der er tale om især designmøbler, lamper og elektronisk udstyr.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Det endelige omfang af operationen er endnu ikke opgjort, men det skønnes at der er tale om koster for et betragteligt beløb.

Under operationen blev der anholdt otte personer, der alle vil blive fremstillet i grundlovsforhør i Lyngby ret i morgen, sigtet for omfattende indbrudskriminalitet og hæleri.

Operationen er iværksat efter en længere efterforskning, hvor TFI har haft særlig fokus på et organiseret hælernetværk.

Vi kom på sporet af et hælernetværk i forbindelse med en tidligere sag, siger politiinspektør Karl Erik Agerbo til Ritzau om baggrunden for “Operation Easter Parade”.

Billederne og videoen i denne artikel er fra d. 25 marts i år og er den sag som var med til, at føre politiet videre på sporet af den øvrige bande og deres hælere.

Politiet forventer flere anholdelser i sagen.