Voldsom soloulykke: Bil revet over i flere dele

En 27-årig mand er søndag aften kørt ind i et træ med høj hastighed på Flensborgvej syd for Aabenraa. Syd- og Sønderjyllands Politi kan ikke oplyse, om han er i livsfare, men beskriver ham som “alvorligt tilskadekommen”.

Like localeyes.dk på Facebook

– Han er ifølge flere vidner kørt med meget høj hastighed i sydgående retning, hvor han mister herredømmet over bilen i en overhaling og efterfølgende påkører et vejtræ, siger vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Erik Lindholdt, til Ritzau.

Den 27-årig bliver kørt direkte til Odense Universitetshospital. Vagtchefen understreger, at han kørte i en gammel bil, der sammen med den formodede høje hastighed kan have været medvirkende til ulykkens omfang.

– Den bil, han kører i, er fra 1975, og der er ikke særlig meget sikkerhed i sådan en gammel bil. Så det kan godt have været medvirkende årsag, siger Erik Lindholdt.

– Men vi har en bilinspektør derude, der undersøger bilen nærmere, og vi kan ikke sige noget nærmere, før han kommer med sin vurdering.

Anmeldelsen af ulykken kom 19.33, og på det tidspunkt var politiet allerede til stede ved ulykkesstedet.

– Det første vidne, som ankom kort efter, at ulykken fandt sted, var en af vores kolleger, der var på vej på vagt. Hun hjalp til med førstehjælpen. Hun havde også kontakt med den 27-årige derude, men det var kun kortvarigt, siger Erik Lindholdt.

Ingen andre kom til skade i forbindelse med ulykken, og de pårørende til den 27-årige er underrettet, oplyser vagtchefen.

/ritzau/ Tekst leveret af Nyhedsbureauet Newspaq