Familiefar fik skåret halsen over


Arkivfoto


Den 27-årige mand, der mistænkes for at have dræbt den 28-årige familiefar Nikolaj Dyrner, nægter sig skyldig under et grundlovsforhør ved Retten i Lyngby i at have slået sin ven ihjel.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Samtidig nægtede han at forklare sig, og dommeren valgte at varetægtsfængsle ham i fire uger for manddrab, oplyser Nordsjællands Politi.

Den 28-årige Nikolaj Dyrner blev ifølge politiets sigtelse slået ihjel mellem klokken 03 og 06 seks den 9. januar ved vold mod issen og overskæring af halsen i lejligheden på Lyngby Hovedgade, hvor liget af den 28-årige blev fundet på altanen.

LÆS OGSÅ: Forsvundet familiefar fundet død på vens altan
Flere af de pårørende til den dræbte græd, da drabsdetaljerne blev læst op i retten, og nogle af familiefarens venner skabte tumult i retten, skriver Ekstra Bladet.

Blandt andet råbte de ifølge Ekstra Bladet “vi slår dig ihjel, vi slår dig ihjel” mod den sigtede mand.

LÆS OGSÅ: Forsvundet familiefar – politiet undersøger vens lejlighed
Den 28-årige Dyrner har været savnet siden 9. januar og blev fundet død på den sigtedes altan. Politiet fik en henvendelse om, at der formentlig var en død person i lejligheden og undersøgte omstændighederne tirsdag aften. Her fandt de liget af den savnede.

Den sigtede mand befandt sig i lejligheden, da politiet ankom.

Efter at sigtelsen var blevet læst op i retten, begærede anklageren dørene lukket af hensyn til den igangværende efterforskning.

/ritzau/

Leveret af Nyhedsbureauet Newspaq