Togkontrollør spyttet i ansigtet


Arkivfoto


En 36-årig mand blev anholdt for, at spytte en kvindelig togkontrollør i hovedet.

Like localeyes.dk på Facebook

Mandag morgen modtog politiet et opkald fra en togfører, der ønskede politiet til Ringsted station, hvor et tog med en gratist ville ankomme om et øjeblik.

Politiet kunne på stationen anholde en 36-årig mand af anden etnisk oprindelse end dansk fra Tilst. Gratisten blev anholdt for vold mod en kvindelig togkontrollør.

Det viste sig, at den anholdte uden billet havde sat sig i en kupe på 1. klasse, men blev bortvist herfra. I forbindelse med udstedelse af kontrolafgiften hidsede han sig op og ytrede på engelsk diverse skældsord til den kvindelige togkontrollør. Han blev bedt om at forlade toget på Sorø station, men spyttede i stedet togkontrolløren i ansigtet.

På Ringsted station forlod han så toget, men blev med besvær tilbageholdt af DSB-personale, der pludselig fik assistance hertil af tre politi-aspiranter, der havde overværet optrinet i toget.

Den anholdte var tydeligt spirituspåvirket og blev midlertidigt anbragt i detentionen til afrusning, inden han blev sigtet og afhørt til sagen om vold mod tjenestemand ved at spytte den kvindelige togkontrollør i ansigtet.

Den 36-årige blev løsladt, men kan forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når sagen skal afgøres.