Brian Sandberg i Tivoli

Local Eyes mødte Brian Sandberg i Tivoli på åbningsdagen. Brian Sandberg var i strålende humør og spiste frokost sammen med de kendte på Grøften.

Selv om Brian Sandberg flere gange har spist på Grøften, har han aldrig været til selve åbningen.

Normalt ville jeg jeg ikke komme sådanne steder, men jeg blev lokket med i dag. Og det er også på tide at prøve noget andet i mit liv.

LÆS OGSÅ: Brian Sandberg løsladt fra Ringsted Arrest

På spørgsmål om hvad Brian Sandberg syntes om Tivoli-åbningen og alle de mennesker, svarede han.

LÆS OGSÅ: Brian Sandberg til rockerfest

Jeg syntes de er rigtig flinke. Det er jo nok lidt atypisk at sådanne en person som mig sidder derinde. Folk er også lidt nervøse. Men når de lige har vænnet sig til, at jeg er der. Så er der ingen problemer, så siger de hej alle sammen, siger Brian Sandberg til Local Eyes.

LÆS OGSÅ: Brian Sandberg hilser Bandidos velkommen i Holland

Ud over at være Bandidos-rocker er Brian Sandberg også forfatter. Han har udgivet to bøger, som handler om hans liv som rocker. Den sidste bog ”Exit” handler bla. om hans oplevelser da han sad fængslet under Danmarkshistoriens største rockersag.

Like localeyes.dk på Facebook

Men den kendte rocker sidder ikke stille på stolen. Han har åbnet en webshop (www.b-sandberg.dk), hvor han sælger sin egnen tøjkollektion.

Han har også netop lanceret en ny solbrille, med det rammende navn, Hardcore Brillen. Han fortæller at solbrillerne lige er kommet på hans webshop.

– Man kan godt blive træt af, at rende rundt i det gamle hele tiden. Så jeg må prøve nogle nye ting. Det gør jeg nu, siger Brian Sandberg.

Interview produceret i samarbejde med Helle Barslev TvNewsPress.