X-Factor Pernille: Jeg har fået meget selvtillid

Pernille Nordtorp røg ud af X-Factor fredag aften. Men selvom hun var så tæt på, at komme i den store finale, så er hun ikke ked af det.

Vi var kun fire tilbage og jeg syntes ikke der var belæg for,a t sige til min optræden, at den sad lige i boksen. Jeg har været forberedt og tænkt over hvordan det ville føles. Man må bare sige tak. Det har været noget af en rejse, siger Pernille.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Selv om det på mange måder er det værste tidspunkt, at ryge ud lige inden finalen, er Pernille ikke skuffet.

Jeg havde troet at jeg ville være skuffet. Sidste cut. Enten er det ud eller også er det finalen. Det er nærmest det værste tidspunkt. Jeg kan bare konstatere at det er ok, siger Pernille.

Hun deltog i showet for at få mere selvtillid – og det har Pernille fået nu.

Jeg har kæmpet med lav selvværd. Jeg er blevet bekræftet i, at jeg kan meget mere end jeg tror. Det har været den største hæmsko for mig. Den mantra jeg skal tage med videre er, at jeg skal lade være med at hæmme mig selv. Lad være med ikke at tro på mig selv. For det fører ikke til noget. Nu må jeg rette ryggen lidt, siger Pernille.

Det var på grund af den manglende selvtillid, at Pernille meldte sig til X-Factor. Hun ville udfordre sin egen frygt.

Det har været et kæmpe skridt i den retning, at være med i det her, siger Pernille.

Pernille glæder sig nu til, at skulle starte et band op med Steffen, som blev stemt ud af X-Factor for nogle uger siden. Pernille håber at Lucy vil vinde X-Factor.

– Jeg glæder mig til at komme over i hyggehjørnet med Steffen. Og så skal vi heppe på Lucy. Og det skal I også derude. She’s the one, siger Pernille.