X Factor Line Rafn: Det var svært at finde et nummer til Henriette

X Factor dommer, Line Rafn syntes at det gik rigtig godt med Henriettes optræden fredag aften. Hun syntes ikke sangvalget var forkert.

LÆS OGSÅ: X-Factor: Pernille er ked af ManBand exit

På nuværende tidspunkt ryger man ikke ud og tænker, at det ikke var i orden. Nu ryger man ud fordi der er nogle som er bedre. Sådanne er det, siger Line Rafn til Local Eyes.

LÆS OGSÅ: Blachman om ManBand exit: Jeg er mere almindelig end de er

Det har været den værste uge for Line, men hun endte alligevel med at være godt tilfreds. Men Line var ikke 100% tilfreds som i sidste uge.

LÆS OGSÅ: ManBand ude af X Factor men på vej til Singapore

Det var rigtigt svært at finde den optimale sang til Henriette. Ordene skal lyde rigtigt i hendes mund, siger Line Rafn.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Det handler ikke om hvorvidt det er storslået eller indadvendt. Det skal bare være noget som man kan mærke, at artisten selv tror på. Og Henriette er først ved, at finde ud af hvilket ben hun skal stå på, siger Line Rafn.

Næste gang er det semifinalen i X-Factor og det vil blive endnu sværere. Der skal Henriette ikke bare synge et nummer. Der skal hun synge to numre. Men Line Rafn håber, det vil blive lettere for hende, at finde to numre som passer godt til Henriette.