Politiet frygter rockeropgør i tæt bebygget område

Politi udstedte onsdag aften forbud mod enhver adgang til adressen Præstøvej 6b i Næstved. Forbuddet gælder fra klokken 20.00 og syv dage frem til og med den 30. oktober.
LÆS OGSÅ: Mand dræbt i bombeeksplosion ved Glostrup Sygehus
Politiet oplyser, at baggrunden for denne beslutning er en akut, lokal konflikt mellem Bandidos og Westside Nation, der tidligere har været tilknyttet Bandidos. Westside Nation er brudt ud og er derfor i ‘bad standing’ hos Bandidos.

– På baggrund af efterforskninger og systematisk indsamling af oplysninger i relation til bande- og rockermiljøet, har vi i dag vurderet, at der er en risiko for at Westside Nation, der har til huse på Præstøvej 6b, vil blive angrebet, udtaler politiinspektør Flemming Madsen.

Og politiet er ikke i tvivl om, at udbrydergruppen Westside Nation også selv føler sig truet.

– Huset har den senere tid gennemgået ændringer, så det nu fremstår som en decideret rockerborg med forskansede vinduer, døre og porte. Det ligger i et tæt bebygget område centralt i Næstved, så ved et angreb kan der også opstå fare for de omkringboende, fortæller Flemming Madsen.
LÆS OGSÅ: Udsmidt rocker dræbt ved bombeattentat
Politiet har taget beslutningen om forbuddet i medfør af lov om forbud mod ophold på bestemte ejendomme, også kaldet ‘Rockerloven’

– Historisk har politiet erfaring for, at der i konfliktsituationer i rockermiljøet foretages angreb mod klubhuse og opholdssteder. Derfor tager vi situationen meget alvorlig, og i det hele taget har bandekonflikter her ligesom i resten af landet meget høj prioritet, siger Flemming Madsen.
LÆS OGSÅ: Rockere skudt og stukket ned på Amager