Limfjordsbroen lukket – dænget til med 70-80 kvadratmeter tagpap

Torsdag aften blæste 70-80 kvadratmeter tagpap af ved et højhus på Vesterbro i centrum af Aalborg og endte ude på Limfjordsbroen mellem Aalborg og Nørresundby.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

– Blæsten fungerer som sådan en turbine ind mod højhuset, og vi har en lav bygning, der er belagt med tagpap, og vinden skræller simpelthen det her tagpap af styk for styk og sender det ud over Limfjordsbroen, og det er jo livsfarligt, fortæller Claus Serup, politiets indsatsleder på stedet til localeyes.dk

LÆS OGSÅ: Voldsom villabrand i Randers
Der er politi og redningsmandskab på stedet, men det er for farligt at fjerne dette tagpap i mørket, så broen er lukket for al trafik, både gående og kørende hele natten og en god del af fredag morgen, indtil at dette kan fjernes.

Nordjyllands Politi kan i det hele taget melde om et utal af væltede træer i hele politikredsen, dog mest i den sydlige del af Nordjylland.

LÆS OGSÅ: Stormen smadrer stor rude i bank
Derudover er der billeder af et tag som blæste af en ejendom Hadsundvej 111, og ruder som blæste i stykker på butikken Bog & Idé på Østerå.

Desuden blev Prinsensgade i centrum af Aalborg afspærret torsdag aften, da der var risiko for, at en halvmur på et tag kunne falde ned på gaden. Afspærringen er fra Danmarksgade og til Vesterbro, og den er i skrivende stund stadig opretholdt på grund af nedstyrtningsfaren.