Tre kvæstede i ulykke – måske spirituskørsel

To litauere og en dansk mand blev natten til søndag kvæstet i en trafikulykke. Ulykken skete formentlig fordi bilen fra Litauen kørte direkte ud foran den danske bil i krydset Hovedvejen og Roskildevej i Gørløse i Nordsjælland.

– Det her kunne være endt rigtig galt, men heldigvis når den danske bil at bremse noget op inden kollisionen, fortæller politiets indsatsleder på stedet, Thomas Ratzlaff til localeyes.dk

Ved kollisionen blev den udenlandske bil kastet om på taget, og to personer i bilen kvæstet. En passager i den danske bil blev også kvæstet ved ulykken. Fem ambulancer, tre politibiler og alt mandskab fra Hillerød Brandvæsen arbejdede på stedet.

Udover de tre kvæstede var der tre personer mere involveret i ulykken. En kvinde i den litauiske bil og et ægtepar i den danske bil, men de slap alle uden skader

– Alle er kørt til check på hospitalet, men der er umiddelbart ikke tale om nogen alvorlig tilskadekomst, Thomas Ratzlaff.

Politiet har en kraftig mistanke om at spirituskørsel er skyld i uheldet, og der er derfor udtaget en blodprøve af føreren af den litauiske VW passat.