Stukket 27 gange – Efterlyst har meldt sig selv

Den person, der er sigtet – og har været efterlyst for – medvirken til drabsforsøg begået på Café Runddelen den 17. marts 2013 , har meldt sig selv til Københavns Politi.
LÆS OGSÅ: Stukket 27 gange: Kniv-offer er uden for livsfare
Søndag den 17. marts 2013 kl. ca. 04 blev en 31-årig herboende syrisk mand udsat for drabsforsøg på toilettet på Cafe Runddelen, Nørrebrogade 151a, 2200 København N, idet flere personer tildelte ham 27 knivstik på krop og hoved.
LÆS OGSÅ: 27 knivstik: HA-rocker varetægtsfængslet for drabsforsøg
Det lykkedes de følgende dage politiet at identificere og anholde fire mandspersoner, som kunne sigtes for forskellige grad af medvirken til drabsforsøget. Heraf et 48-årigt fuldgyldigt medlem af Hells Angels, mens to personer – henholdsvis en 27-årig og en 20-årig mand – er medlemmer af støttegruppen AK81.
  LÆS OGSÅ: Politiet offentliggør foto af efterlyst drabssigtet
Tre af de sigtede er nu varetægtsfængslet.
En 45-årig mand, der har en perifer tilknytning til rockermiljøet, blev løsladt af dommeren ved fremstilling i Dommervagten den 22. marts 2013. Anklageren kærede løsladelsen til Østre Landsret, der den 27. marts 2013 ændrede Byrettens afgørelse og fængslede den 45-årige mand in absentia.
 
Politiet har siden eftersøgt den pågældende uden held.
 
Efter anklagerens begæring har retten derfor nu ophævet det navneforbud, der blev afsagt ved fremstillingen i DV.
 
– Han er i forening med de tre fængslede sigtet for drabsforsøg ved efter forudgående aftale at have slukket for videoovervågningen på Cafe Runddelen forud for overfaldet, oplyser politikommissær Steffen Thaaning Steffensen, Afdelingen for organiseret kriminalitet, Københavns Politi.